Herpesul apare, de obicei, ca urmare a faptului  ca sistemul tau imunitar este slabit si este un semn ca organismul tau are nevoie de repaus. Herpesul isi face aparitia, in mod normal, la nivelul buzelor si chiar al ochilor, dar si in zona genitala.

Herpesul dureaza in jur de 10 – 12 zile, insa exista metode prin care poti grabi vindecarea lui.
1.       Ia o pauza. Doua zile de concediu, fara depunerea vreunui efort iti vor ridica sistemul imunitar slabit. In acest timp te poti relaxa, poti citi o carte, te poti plimba la etc.
2.       Renunta la tutun si alcool – substantele continute de acestea nu vor face decat sa agraveze herpesul deja existent, asa ca daca tii la sanatatea ta, incearca sa le eviti, macar pana cand herpesul va disparea.
3.       Mananca fructe si legume proaspete – aportul de vitamine pe care il vei lua de la acestea iti va intari organismul si va duce la disparitia herpesului.
4.       Unge herpesul cu tinctura sau alifie de galbenele . Aceasta are actiune antiinflamatoare si cicatrizanta, astfel ca va grabi vindecarea herpesului.
5.       Evita epunerea la razele soarelui si chiar la solar. Acestea nu vor face decat sa stimuleze aparitia si mentinerea pe timp indelungat a herpesului. Eventual foloseste un strugurel cu factor mare de protectie UV (cel putin 20).
6.       Daca simti cu cateva zile inainte ca urmeaza sa iti iasa un (zona afectata e usor umflata si rosie) poti face urmatorul lucru: incalzeste la flacara (cat de poti suporta) coada unei linguri de lemn si aplic-o pe zona care urmeaza sa fie afectata. Va ramane doar o usoara urma rosie, care va disparea a doua zi, dar vei scapa de aparitia herpesului.
7.       Foloseste – unguent cu agent antiviral fata de virusul herpetic. Se aplica pe leziune de 6 ori/zi, la interval de aproximativ 3 ore, maximum 7 zile. Produsul se gaseste in farmacii si costa in jur de 9 ron. Daca vrei ca tratamentul sa raspunda mai repede, incearca, in acelasi timp, sa urmezi si tratamentul cu pastile (tot Aciclovir ).
8.       Aplica speciali pentru herpes. Plasturii Compeed se aplica direct pe herpes si se schimba de 3 ori pe zi. Acestia sunt perfecti mai ales pentru evenimentele speciale (nunta, petrecere etc) pentru ca nu se vad, si permit mascarea cu ruj, strugurel etc. Produsul se gaseste in farmacii si costa in jur de 45 ron (o cutie cu 15 plasturi ).

Recent post

Stiri director webSEO RomaniaOnline Marketing Certificat Web Technology Blogsfree web site traffic and promotion Director Web - unLink.ro - Adauga si site-ul tau Bloguri, Bloggeri si Cititori
Ranking medicina-tehnologie.blogspot.ro por Alexa AltaVista - AOL - Google - MSN - Yahoo Sitemap google Sitemap yahoo Sitemap msn

Blog Archive

Un produs Blogger.

Follow by Email

Popular Posts

Social

Add to netvibesSubscribe in Bloglines ping fast  my blog, website, or RSS feed for Free My Ping in TotalPing.com Agregar Web - Directorio de websMedicine Blog DirectoryBlogorama - The Blog Directoryblog search directoryTop  blogs Real Estate

Persoane interesate